Vesiralli 3 ja 4 sunnuntai

ryhmä on tarkoitettu uimataitoisille lapsille, jotka pystyvät uimaan yhtäjaksoisesti joko mahallaan tai selällään 150 metriä, osaavat vapaa-, selkä-, rinta- ja perhosuinnin alkeita sekä taittokaadon altaan reunalta. Vesirallissa suoritetaan Suomen Uimaliiton taitomerkkjä.

Tavoitteena on, että Vesiralli 4  -kurssin käynyt lapsi pystyy uimaan 200m, josta vähintään 50m selällään (Pohjoismainen uimataitovaatimus), ja että lapsella on monipuoliset valmiudet jatkaa uintiharrastusta seuran tarjoamissa puitteissa.

Harjoitusajat
su klo 18.00-18.45

Kokoontuminen joka kerta uimahallin taka-aulassa 15 minuuttia ennen uinnin alkua. Nimenhuuto ja sen jälkeen uimarit menevät ohjaajan johdolla pukuhuoneisiin. Mukaan uimapuku, pyyheliina ja uimalasit. Varusteet tulee merkitä. Uintiaika on 45 minuuttia.

105 € kevätkausi

105€ syyskausi