Ryhmät


Rauman Uimaseuran uintiryhmät on jaettu uimaopetus-, harraste- ja kilpauintiryhmiin. Ryhmien määrät ja tasot vaihtelevat kausittain uimarien, valmentajien ja ohjaajien määrän mukaan

Valmennamme kilpauimareita aloittelevista aina kansainväliselle huipulle asti. Uimareille on luotu joustava siirtyminen ryhmästä toiseen uimarinpolulla.

Harrasteryhmä on tarkoitettu lapsille, nuorille ja aikuisille uintitekniikoiden perusteet osaaville uimareille, jotka eivät ole innostuneita kilpailemisesta, mutta haluavat harrastaa uintia esimerkiksi muiden lajien ohessa.

Uimaopetusryhmät Vesipeuhulat ja Vesirallit harjoittelevat kerran viikossa. Vesipeuhularyhmissä opetellaan vedessä liikkumisen alkeita. Vesiralliryhmissä opetellaan uinnin alkeita. Uimaopetusryhmissä suoritetaan taitomerkkejä.

RIVIERA EASYSWIM -uimakoulukonseptin tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisimman elämyksellinen ja opetuksen kannalta tehokas tapa oppia uimaan. Varsinaisen uimataidon lisäksi EasySwim -uimakoulussa korostetaan vesiturvallisuutta.

Pellentesque molestie
condimentum lorem.

Lue lisää