Rauman Uimaseura

Rauman Uimaseura perustettiin vuonna 1914. Seuran toiminta-ajatuksena on edistää liikuntaharrastusta sen toiminta-alueella ja tarjota yhtä tapaa liikkua ja harrastaa hienon lajin parissa.

Rauman Uimaseuran uintiryhmät on jaettu uimaopetus-, harraste- ja kilpauintiryhmiin. Ryhmien määrät ja tasot vaihtelevat kausittain uimarien, valmentajien ja ohjaajien määrän mukaan.

Mukaan Rauman uimaseuran toimintaan ovat tervetulleita kaikki uintiharrastuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset!

Tervetuloa mukaan!

Rauman Uimaseura järjestää erilaisia uintikursseja.

Harjoitukset peruttu!

Hei,

Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti harjoitustoimintamme on tauolla 31.3.2020 saakka aiemmasta ilmoituksesta poiketen. Tämä koskee kaikkia uimaseuran ryhmiä.

Viruksen leviämisen ehkäisemiseksi Rauman Uimaseura keskeyttää harjoitustoimintansa toistaiseksi 31.3.2020 saakka. Jatkosta päätetään terveysviranomaisten suositusten perusteella ja siitä tiedotetaan erikseen.

Terveys on etusijalla jokaisessa päätöksessämme. THL:n ohjeistuksia ja koronavirukseen liittyvää uutisoinnista voi lukea tarkemmin täältä:

Hello,

As recommended by the health authorities, RaUs training activities will be paused until March 31. 2020, unlike the previous announcement. This applies to all groups in the swim club.

In order to prevent the spread of the virus, Rauma Uimaseura will temporarily suspend its training activities until 31.3.2020. Further decisions will be made on the basis of recommendations from the health authorities and will be informed separately.

Health is at the heart of every decision we make. Read more about THL guidance and coronavirus news here:

Regards,

RaUs board

Ystävällisin terveisin,
Rauman Uimaseuran hallitus

Ystävällisin terveisin
Rauman uimaseura

Tulevat tapahtumat

Mukana yhteistyössä

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Rauman uimaseuran kevätkokous pidetään 9.6.2020 klo 18 Cafe Salin alakerran kabinetissa. Kokouspaikka saattaa vielä muuttua koronatilanteen vuoksi esimerkiksi etäkokoukseksi. Tästä ilmoitetaan tarvittaessa myöhemmin.
The spring meeting of RaUs will be held on June 9, 2020 at 6 pm in the downstairs of Cafe Sali. The meeting may change to a, for example, Teams or skype meeting due to the corona situation. This will be informed later if necessary.

Tervetuloa kevätkokoukseen!
Welcome to the spring meeting!
... Katso enemmänKatso vähemmän

Muutama video vielä treenien tueksi kunnes uimahalli taas avaa ovensa ja päästään treenaamaan 💪🏼 Few more videos to support the practice until the swimming hall is open again 💪🏼 ... Katso enemmänKatso vähemmän

Lataa lisää