Kilpauinti

Rauman kaupungin uimakoulut

Vesiralli 4 sunnuntai

DELFIINI
on tarkoitettu Vesiralli Norppa -merkin suorittaneille uimataitoisille lapsille, jotka pystyvät uimaan yhtäjaksoisesti joko mahallaan tai selällään 150 metriä, osaavat vapaa-, selkä-, rinta- ja perhosuinnin alkeita sekä taittokaadon altaan reunalta. Delfiini-vesirallissa suoritetaan Suomen Uimaliiton delfiini-taitomerkki, jossa on suorituksia uintitekniikoista, taitouinnista, uimahypyistä ja vesipallosta.

Tavoitteena on, että Vesiralli 4 Delfiini -kurssin käynyt lapsi pystyy uimaan 200m, josta vähintään 50m selällään (Pohjoismainen uimataitovaatimus), ja että lapsella on monipuoliset valmiudet jatkaa uintiharrastusta seuran tarjoamissa puitteissa.

Harjoitusajat
su klo 17.30-18.15

Kokoontuminen joka kerta uimahallin taka-aulassa 15 minuuttia ennen uinnin alkua. Nimenhuuto ja sen jälkeen uimarit menevät ohjaajan johdolla pukuhuoneisiin. Mukaan uimapuku, pyyheliina ja uimalasit. Varusteet tulee merkitä. Uintiaika on 45 minuuttia.

Syksyn ensimmäinen kerta on  2.9.2018

Viikolla 43 ei ole uinteja.

Valmennusmaksu
105€ syyskausi + vuoden 2018  jäsenmaksu 30 €.

Tiedustelut

uimaopetus.raus(a)gmail.com