Kilpauinti

Uimahypyt

Rauman kaupungin uimakoulut

Vesipeuhula  3-  4 C

VP 3  ryhmä on 5-6-vuotiaille lapsille suunnattu ryhmä, jossa opetellaan uinnin perusasioita ja alkeisuinteja. Ryhmään osallistuvien lasten tulisi hallita vedessä liikkumisen perusteet

vp 4 ryhmä 5-6-vuotiaille lapsille suunnattu ryhmä, jossa opetellaan alkeisuinteja. Ryhmään osallistuvien lasten tulisi hallita uinnin perusasiat ja pystyä uimaan yhtäjaksoisesti joko mahallaan tai selällään 10m

Harjoitusajat

9.30-10.10

Kokoontuminen joka kerta uimahallin taka-aulassa 15 minuuttia ennen uinnin alkua. Nimenhuuto ja sen jälkeen uimarit menevät ohjaajan johdolla pukuhuoneisiin, vanhemmat auttavat lasta riisumaan. Mukaan uimapuku, pyyheliina, laudeliina ja mahdollisesti uimalasit. Varusteet tulee merkitä. Uintiaika on 40 minuuttia.

Ensimmäinen kerta on 13.1.2018

Viikolla 8 ei ole uinteja eikä 31.3

Valmennusmaksu
95€ syyskausi + 25€ seuran vuoden 2018  jäsenmaksu 30 € .

ILMOITTAUDU

Mikäli sinulla on jo Seuramappi tunnukset, kirjaudu tunnuksilla Seuramappiin ja tee ilmoittautuminen kirjautumisen jälkeen!

Tiedustelut

uimaopetus.raus(a)gmail.com