Kilpauinti

Uimahypyt

Rauman kaupungin uimakoulut

Vesipeuhula  3 - 4 C

vp 4 ryhmä 5-7-vuotiaille lapsille suunnattu ryhmä, jossa opetellaan alkeisuinteja. Ryhmään osallistuvien lasten tulisi hallita uinnin perusasiat ja pystyä uimaan yhtäjaksoisesti joko mahallaan tai selällään 10m

Vesiralli 0 on tarkoitettu uimataitoisille lapsille, jotka pystyvät uimaan yhtäjaksoisesti joko mahallaan tai selällään 10-25 metriä. Tarkoitettu vesipeuhulan käyneille 5-7-vuotiaille tai vastaavat taidot omaaville lapsille. Vesirallin alkeiskurssi.

Harjoitusajat

16.30-17.10

Kokoontuminen joka kerta uimahallin taka-aulassa 15 minuuttia ennen uinnin alkua. Nimenhuuto ja sen jälkeen uimarit menevät ohjaajan johdolla pukuhuoneisiin, vanhemmat auttavat lasta riisumaan. Mukaan uimapuku, pyyheliina, laudeliina ja mahdollisesti uimalasit. Varusteet tulee merkitä. Uintiaika on 40 minuuttia.

Ensimmäinen kerta on 1.9.2018

Viikolla 43 ei ole uinteja.

Valmennusmaksu
95€ syyskausi + seuran vuoden 2018  jäsenmaksu 30 € .

Ilmoitt audu

Mikäli sinulla on jo Seuramappi tunnukset, kirjaudu tunnuksilla Seuramappiin ja tee ilmoittautuminen kirjautumisen jälkeen!

Tiedustelut

uimaopetus.raus(a)gmail.com