Rauman Uimaseura tarjoaa uima- ja tekniikkaopetusta lapsille ja nuorille. Uimaopetusryhmiä on 1,5-vuotiaasta eteenpäin.  Ryhmissä lapset ja nuoret etenevät oman kehityksen ja tason mukaan.

Vesipeuhulat ( 3-6 vuotiaille ) ja vesirallit ( 5-10 vuotiaille) perustuvat Suomen Uimaliiton malliin, jossa joka kausi suoritetaan tason taitomerkki. Vesipeuhuloissa taitoja opetellaan veden eri tasoissa liikkumisesta, alkeisuinneista, hypyistä ja tempuista. Vesipeuhuloita on neljä eritasoista.

Vesirallien sisällöt muodostuvat uintitekniikoiden opettelusta, vesipallon lajiharjoitteista, uimahypyistä ja taitouinnin alkeista. Vesiralleja on neljä eritasoista.

RivieraEasySwim- ryhmien toimita perustuu Hollantilaiseen uimaopetusmetodiin, jossa jokainen uintikerta on uimahupitunti. Uimaopetus tapahtuu pienryhmissä, syvässä vedessä easyswim- liivit päällä. EasySwim- tunnit  on suunniteltu lasten pedagogisten tarpeiden ja motorististen taitojen mukaan ja lapset pystyvät kehittymään omassa tahdissaan. Tekemisen keskiössä on sekä lapsen että ohjaajan viihtyminen altaassa. RivieraEasySwim - ryhmiä ovat Survival-ryhmä ( 3-4 vuotiaat ) , jossa opetellaan vedestä pelastumisen alkeita sekä alkeisuinteja ja Advanced- ryhmä ( 5-8 vuotiaat) , jossa opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä. RivieraEasySwimmin päätteeksi suoritetaan diplomi.

Rauman Uimaseuran Vesipeuhulat ja Vesirallit perustuvat Suomen Uimaliiton malliin.

Kurssien kesto on puoli vuotta ja tarjonta vaihtelee kausittain.

MUUTOS RANNEKKEIDEN KÄYTÖSSÄ TAMMIKUUSTA 2019 ALKAEN

VESIRALLI- JA VESIPEUHULARYHMÄT:

Käykäähän lataamassa rannekkeenne uimahallilla jo viikon 3 aikana, jotta vältytään lauantaina ja sunnuntaina ruuhkilta.

Aikuisten kulku lisätään RALLI/PEUHULALAISEN seurarannekkeelle. Eli kulkevat kaikki samalla rannekkeella.

Kaikilla seuralaisilla tulee olla ranneke ikään katsomatta. Myös alle 5-vuotiaat tarvitsevat rannekkeen.

Uimahallin kassalla ei ole enää saatavana valkoisia saattajarannekkeita!

Ajankohtaista - Uimaopetus

Uimaopetusryhmien aikataulut löytyy jokaisen ryhmän etusivulta