Kilpauinti

Uimahypyt

Rauman kaupungin uimakoulut

Riviera Easy Swim

EasySwim -uimaopetusmetodi tarjoaa lapsille mahdollisimman elämyksellisen ja tehokkaan tavan oppia uimaan. Jokainen uintikerta on Uimahupitunti. Varsinaisen uimataidon lisäksi EasySwim –ryhmien toiminnassa korostetaan vesiturvallisuutta.

Opetusmetodiikan keskeisiä asioita ovat:

• EasySwim -opetus tapahtuu syvässävedessä easyswim-liivi päällä. Uintikerroilla uidaan myös ilman liiviä, jotta lapsi saa realistisen käsityksen uimataidoistaan.
  • Pienryhmissä lapsi saa henkilökohtaista huomiota jokaisella uintikerralla. Tunnit ovat tehokkaasti suunniteltuja ja organisoituja, jolloin uimaopettajat pystyvät tukemaan jokaista lasta hänen omalla tasollaan.
  • Uimaopettajan ja lapsen välinen suhde, kuten lasten keskinäinenkin suhde, määrittelee tuntien turvallisen ilmapiirin.
  • Parhaat oppimistulokset saavutetaan, kun lapset ovat perinpohjaisesti sitoutuneita. Kannustaaksemme lapsen luontaista motivaatiota kiinnitämme erityistä huomiota luodaksemme tunneille rikkaan oppimisympäristön.

RivieraEasySwim-ryhmiä ovat Survival-ryhmä (3-4-vuotiaat), jossa opetellaan vedestä pelastumisen alkeita sekä alkeisuinteja ja Advanced-ryhmä (5-8-vuotiaat), jossa opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä.

RivieraEasySwimmin päätteksi suoritetaan diplomi, joka koostuu yhdeksästä käytäntöön perustuvasta tilanteesta. Diplomi suoritetaan noin 40-60 Advanced-uintitunnin jälkeen.

Rauman Uimaseura tarjoaa EasySwim-metodin mukaista uimaopetusta ainoana Satakunnassa.

Lisätietoja EasySwimmistä löytyy www.easyswim.com/fi

Ilmoittaudu sekä lue lisää Rauman Uimaseuran Easy Swim ryhmien sivuilta

Harjoituskalenterin näet tämän sivun alaosassa

Ajankohtaista - Riviera Easy Swim