Kilpauinti

Harrasteuinti

Uimaopetus

Uimahypyt

Rauman kaupungin uimakoulut

Riviera Easy Swim

EasySwim -uimaopetusmetodi tarjoaa lapsille mahdollisimman elämyksellisen ja tehokkaan tavan oppia uimaan. Jokainen uintikerta on Uimahupitunti. Varsinaisen uimataidon lisäksi EasySwim –ryhmien toiminnassa korostetaan vesiturvallisuutta.

Opetusmetodiikan keskeisiä asioita ovat:

  • EasySwim -opetus tapahtuu syvässävedessä easyswim-liivi päällä. Uintikerroilla uidaan myös ilman liiviä, jotta lapsi saa realistisen käsityksen uimataidoistaan.
  • Pienryhmissä lapsi saa henkilökohtaista huomiota jokaisella uintikerralla. Tunnit ovat tehokkaasti suunniteltuja ja organisoituja, jolloin uimaopettajat pystyvät tukemaan jokaista lasta hänen omalla tasollaan.
  • Uimaopettajan ja lapsen välinen suhde, kuten lasten keskinäinenkin suhde, määrittelee tuntien turvallisen ilmapiirin.
  • Parhaat oppimistulokset saavutetaan, kun lapset ovat perinpohjaisesti sitoutuneita. Kannustaaksemme lapsen luontaista motivaatiota kiinnitämme erityistä huomiota luodaksemme tunneille rikkaan oppimisympäristön.

 

RivieraEasySwim-ryhmiä ovat Survival-ryhmä (3-4-vuotiaat), jossa opetellaan vedestä pelastumisen alkeita sekä alkeisuinteja ja Advanced-ryhmä (5-8-vuotiaat), jossa opetellaan monipuolisesti eri uintitekniikoita, vesipelastusta ja hyppyjä.

 

RivieraEasySwim Perhe / Tulossa keväällä 2019

Ryhmä on tarkoitettu 1½-3 vuotiaalle lapselle yhden vanhemman kanssa. Tavoitteena on tutustua veteen ja opetella vedessäliikkumisen perustaitoja. Puolen tunnin aikana tehdään erilaisia harjoituksia leikkien ja vesilelujen avulla. Ryhmän valmennusmaksu sisältää lapsen uinnit ja aikuinen maksaa uimahallin sisäänpääsymaksun joka kerta kassalla. Ryhmäkoko max. 10 paria.

 

RivieraEasySwimmin päätteksi suoritetaan diplomi, joka koostuu yhdeksästä käytäntöön perustuvasta tilanteesta. Diplomi suoritetaan noin 40-60 Advanced-uintitunnin jälkeen.

 

Rauman Uimaseura tarjoaa EasySwim-metodin mukaista uimaopetusta ainoana Satakunnassa.

Lisätietoja EasySwimmistä löytyy www.easyswim.com/fi

 

Harjoituskalenterin näet tämän sivun alaosassa

 

Ajankohtaista - Riviera Easy Swim

Tapahtumat - Riviera Easy Swim

Sulavan uinnin mahdollistaa