RaUs -Cup uinnit

CUP-UINNIT KEVÄÄLLÄ 2018

Rauman Uimaseuran kevään 2018 CUP-uinnit koostuvat kolmesta osakilpailuista, joissa uimareille jaetaan pisteitä sijoituksen mukaan. Uimareiden kevätkauden 2018 osakilpailuissa keräämät pisteet lasketaan yhteen ja ikäsarjojen kolme eniten pisteitä keränneet uimarit palkitaan kauden päätös tilaisuudessa.

Valmentajat ilmoittavat ryhmänsä kaikki uimarit OCTOON .

Uimarin on uitava osakilpailuissa laji aina omassa ikäsarjassaan mikäli se on mahdollista. Uimari voi kuitenkin osallistua vanhempaan ikäsarjaan, jos hänen omassa ikäsarjassa ei ole kyseistä lajia tarjolla. Uimari palkitaan kuitenkin vain yhdessä ikäsarjassa. Uimarin on uitava cup-kauden aikana vähintään kaksi hyväksyttyä kilpailusuoritusta, jotta hänet palkitaan. Aloittelijoissa palkitaan kaikki yhdenkin lajin kilpailuissa uineet uimarit.

Osakilpailuissa kilpailujen nopeuttamiseksi saatetaan yhdistää lajeja uitavaksi samoissa erissä. Esimerkiksi P-9 ja P-11 saattavat uida lajinsa samassa erässä, mutta pisteet jaetaan kuitenkin molemmista ikäsarjoista erikseen.

Aloittelijaksi katsotaan uimari, joka ui KILPA5, TR, VR ryhmässä ja ei ole lisenssiä.

Osakilpailujen järjestäminen edellyttää, että uimareiden vanhemmat ovat valmiita ja aktiivisia toimimaan kilpailujen toimitsijoina. Jos perheelle annettu toimitsijavuoro ei sovi, tulee se vaihtaa jonkun kanssa omatoimisesti.

Osakilpailuista jaetaan pisteitä seuraavasti sijoituksen perusteella:

1.    10 pistettä         4. 5 pistettä                  7. 2 pistettä
    2. 8 pistettä              5. 4 pistettä                  8. 1 pisteen
    3. 6 pistettä              6. 3 pistettä

Osakilpailut: uimarit kokoontuvat taka-aulaan aina 19:30 jumppa varustuksella ja allas verryttely alkaa 20:00 ja kilpailut klo 20.30 ellei toisin mainita.

Toimitsijoiden tulee olla uimahallin vanhassa aulassa viimeistään 30min ennen kilpailujen alkua.

Kilpailut loppuvat noin klo 21.30.

TOIMITSIJAT

Toimitsijoiden tulee olla uimahallin vanhassa eli taka-aulassa viimeistään 30 min. ennen kilpailujen alkua.

Kilpailut loppuvat noin klo 21.30. Hallista on oltava pois viimeistään klo 21.45.