Tapahtumat

CALELLA 3-14.10.2017

Kirjoittanut: Jarno Haanpää  

CALELLA LEIRI-2017 SYKSY

Olemme tällä hetkellä leireilemässä Calellassa. Tulime tänne 3.10 tiistaina, tähän asti meillä on ollut viidet allas harjoitukset, joista kolmet ovat olleet kovia. Tänään 5.10 täällä meillä on ollut muunmuassa lämmin ilma, kova treeni ja allas kuvaukset. Tämän päivän jälkeen olemme kaikki hyvin väsyneitä ja punertavia. Kilpa 1 ryhmän tytöt olivat tänään uimassa ja testaamassa uutta ilmapatjaa meressä, ja meinasivat hukkua kun ilmapatja kääntyi ympäri kovassa aallokossa. Huomenna on tiedossa leirin aikaisin treeni, jossa tullaan elämään kovia aikoja. Huomenna myös loput leiriläisistämme liittyvät seuraamme. 

Tänään 7.10 meillä oli vapaapäivä, osa leireilijöistä kävivät Barcelonassa ja loput kävivät outlet kylässä ostoksilla. Säätiedotukset lupasivat sadetta mutta täällä on ollut hyvin aurinkoista ja lämmintä. Eilen aamulla erityisen aikaisen herätyksen ohella uitiin kova sarja mistä kaikki selviytyivät hyvin. Eilen myös illan treenissä paistoi mukavasti aurinko ja hypimme erilaisia startteja, muunmuassa takaperinvoltteja. Huomenna luvassa startti kuvaus ja kova treeni.

Tänään 8.10 aamulla meillä oli starttien kuvaukset mikä meni aika nopeasti. Sen jälkeen oli paljon vapaa aikaa, osa oli ottamassa aurinkoa ja uimassa ja osa oli lepäilemässä. Tänään oli tosi lämmin ja aurinkoinen päivä, niin oli hyvä ottaa aurinkoa. Illan treeni oli aika kova ja pitkä, mutta melkein kaikki selvisivät siitä hyvin, treenin jälkeen osa uimareista olivat hyvin väsyneitä, ärtyisiä ja osa oli jopa hyvin hysteerisiä, mutta nyt ollaan jo leirin puolessa välissä. Huomenna on taas luvassa kahdet treenit ja toivottavasti hyvä päivä kaikin puolin. 

Tänään 9.10 päivä alkoi aurinkoisesi, mutta iltaa kohden se alkoi näyttää huonommalta. Aamulla oli mukava herätys, näet aamupala oli klo 9. Tänään oli kahden treenin päivä, jotten sanoisi. :) Leiriä on jäljellä vielä noin neljä ja puoli päivää, jaksaa, jaksaa!! Illan ohjelmaa muutettiin, koska kaikki alkoivat olla vähän väsähtäneitä. Huomenna luvassa yhden treenin päivä, missä luvassa kovaa kisavauhtista uintia. 

Tänään 13.10 on vietetty viimeistä kokonaista leiripäivää, aamulla oli vielä viimeinen kova treeni ja sen jälkeen kaikki ovat olleet rannalla, pelailemassa rantalentopalloa, uimassa ja ottamassa aurinkoa. Huomenna alkaa klo 5 kotimatka. Leiriin on kuulunut monet kovat treenit mutta niistä on nyt selvitty vaikka vähän väsyneinä. Leiri on ollut moninpuolin hauska ja raskas, kaikki ovat onnellisin mielin lähdössä kotiin. :)

Näytä kaikki

Sulavan uinnin mahdollistaa