Tartosta kilpailukokemusta

Kirjoittanut: Admin User

Yhdeksän Rauman Uimaseuran kilpa 1 - ja 2- ryhmän uimaria leireili Virossa pääsiäisen aikaan. Viikon leiri uitiin tällä kertaa seuran uimareille tutussa Aura keskuksessa Tartossa. Aura keskuksen allas on Viroin isoin, 50metrin ratoja on kymmenen.

Kovaa harjoittelua ja kisakokemuksia

Pääsiäislauantaina ja - sunnuntaina kilpauimarimme osallistuivat Aura keskuksessa pidettäviin kansainvälissiin 12. Tartu kevad- uintikilpailuihin. Kovatasoisiin kilpauluihin oli ilmoitettu 325 aikarajat ylittänyttä uimaria. Suuresta osallistujamäärästä ja pienistä teknisistä ongelmista huolimatta kisat menivät todella sujuvasti. Hyvä kun edellinen erä oli uinut maaliin, niin seuraava oli jo starttaamassa lähtökokokkeilla.

Mielenkiintoisen kokemuksesta teki myös erien lähtöjärjestys. Toisin kuin suomalaisissa kisoissa, Tartossa uitiin kuumat erät ensimmäisinä.

Tuloksena kaksi mitalia ja uusia ennätyksiä

Tuomisina kisoista raumalaisuimareilla oli kaksi mitalia, Emil Martikaiselle kultaa miesten ja Ella- Noora Haanpäälle hopeaa naisten 200m perhosuinnista. Uusia ennätyksiä saavutti tällä kertaa Emmi Heine 200m vapaauinnissa ja 50m perhosessa.

Näytä kaikki