Jäseneksi

30e / jäsen

Rauman Uimaseuran jäseneksi ilmoittaudutaan Seuramappi -ohjelman kautta

1. Mene osoitteeseen www.seuramappi.fi/raus/ilmoittaudu
2. Täytä jäsentietosi kaikkiin kenttiin, kiinnitä erityisesti huomiota sähköpostiosoitteeseen. Laita sähköpostiksi sellainen osoite, jota seurataan, koska tiedotteet tulevat ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Alaikäisen kohdalla tähän voi laittaa huoltajan sähköpostiosoitteen. Täytä laskutussähköpostiosoitteen kohdalle osoite, jonne haluat laskujen lähetettävän.
3. Valitse jaosto Rauman Uimaseura klikkaamalla rasti ruutuun.
4. Täytettyäsi kaikki tiedot klikkaa Lähetä -painiketta.
5. Jonkin ajan kuluessa saat vahvistusviestin, josta löydät henkilökohtaisen tunnuksesi ja salasanan. Näiden avulla pääset kirjautumaan Seuramappiin, jossa voit päivittää henkilötietojasi ja ilmoittautua seuran tapahtumiin.

HUOM! Jos olet ilmoittautumassa esim. uimaryhmiin, niin valitse Ilmoittaudu -sivulta listausnäkymä, josta voit tehdä ilmoittautumisen suoraan ryhmään ja sen tapahtumaan.

Mikäli olet kiinnostunut vain RaUS:n jäsenyydestä, suorita jäsenmaksu seuran tilille:

FI77 5630 0020 3189 59

Laita selvennyksen vuoksi viestikenttään: jäsenmaksu.  Kiitos!